Popularitatea jocurilor cu păsări în cazinoul online

Popularitatea jocurilor cu păsări în cazinoul online

Porumbelul este pasărea cel mai des întâlnită în Europa. Numit solul zeilor încă din antichitate, porumbelul întotdeauna a fost considerat un simbol al păcii, prieteniei şi împăcării. Este o pasăre atât de frumoasă şi larg răspândită care de-a lungul istoriei a reprezentat un nesecat izvor de inspiraţie pentru artişti şi nu numai. Nu puţine au fost cazurile când porumbeii, ca nişte ostaşi curajoşi ce sunt, au fost folosiţi în timpul războaielor pentru a duce mesaje scrise la sute de kilometri distanţă. Astăzi există mulţi oameni pasionaţi care se ocupă de creşterea şi antrenarea porumbeilor pentru a participa cu ei la diferite concursuri interne şi internaţionale. Fără îndoială că porumbelul este un personaj care nu putea lipsi din mult îndrăgitele sloturi online.

Jocurile online cu păsări ca de exemplu Birds of a Feather, Birds of Fury sau Angry Birds sunt foarte populare printre împătimiţii cazinourilor online. Primul este un joc la care câştigi sume fabuloase atunci când reuşeşti să obţii o linie de şase căsuţe cu acelaşi tip de pasăre. Birds of Fury este foarte atractiv pentru că îţi oferă şansa de a-ţi multiplica câştigul de 2,3, 4 sau 5 ori, în timp ce Angry Birds cu 10 linii şi un maxim de 100 de puncte pe linie îţi poate aduce un câştig de 1000 de puncte. Aceste jocuri sunt grozav de amuzante, dar pentru a avea  un pic de variaţie poţi încerca şi una din variantele de blackjack online care sigur îţi va capta atenţia.

Fie că eşti un iubitor de porumbei, papagali, sau răţuşte, poţi alege un cazinou online ca să te distrezi jucând diverse jocuri cu păsări şi în acelaşi timp să câştigi sume frumoase de bani.

Reclame
Categorii: Articole interesante | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: